VİP ÜYE OLMAK !!

Önce siteye ücretsiz ÜYE olmanız gerekiyor, çoktan üye iseniz okumaya devam edebilirsiniz. 🫵🏻

VIP üye olmak son derece kolay, hızlı ve güvenlidir. Takdir edersenizki Papara, Patreon, Kripto veya IBAN ile sorunsuz, güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Unutmayın, herhangi bir bilgi vermeden, bilinen ve tanılan online ödeme alan site olan patreon üzerinden ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Her türlü sorunuz veya öneriniz var ise bize Canlı Destek ten yazın lütfen.

Okumak istemiyorum sadece VİP olarak tüm videoları izlemek istiyorum dersen, sitenin sağ altında bulunan Canlı Destekten bize yazın…

IBAN

* IBAN bilgileri için lütfen Canlı Destek ten bize yazın.

PAPARA

* Eğer PAPARA hesabınız var ise, 1 7 1 1 1 1 7 1 1 7 hesabımıza direk ödeme yapabilirsiniz. Sonrasında Canlı Destek ten yazabilirsiniz.

PATREON

* VİP üye olmak için mağazamıza buradan ulaşabilirsiniz: XLOVEU (patreon)

Ödeme yaptıktan sonra sipariş numaranızı Canlı Destekten veya xloveu2024@gmail.com adresimize yazabilirsiniz.

KRİPTO

* Kripto, USDT adresimize TRC20 ağı kullanarak da ödeme yapabilirsiniz.

Kripto ödemesinde en az 2 aylık satın alabiliyorsunuz. ( TEK seçenek )

2 Aylık ödeme için 18 USD aşağıdaki USDT adresimize TRC20 ağını kullanarak gönderin ve ekran görüntüsünü bizimle paylaşın lütfen

USDT adresimiz ( canlı destek ten gönderebiliriz ): TTa8v9cJHUDQSeAA3ZVRL2kr1zdif7bMNm

Bize yazın, biz de en kısa zaman içerisinde hesaplarınızı aktive edelim.

Herhangi sorunuz veya probleminiz olur ise web sitesi üzerinden Canlı Destek’e direk yazabilirsiniz YADA xloveu2024@gmail.com email atabilirsiniz.

This is a Trial Version of Ultimate Membership Pro plugin. Please add your purchase code into Licence section to enable the Full Ultimate Membership Pro Version.
This is a Trial Version of Ultimate Membership Pro plugin. Please add your purchase code into Licence section to enable the Full Ultimate Membership Pro Version.