Neden VIP üyelik var ve neden almalıyım?

Türkiye’de bir ifşa veya porno videoyu indirmek için, linke tıkla reklamı geç gibi sürekli bir yerlere yönlendirip reklamlara tıklamak zorunda kalmak gerçekten sinir bozucu ve için sizlere harcamış olduğum emeklerin karşılığında komik bir miktar talep etmekteyiz, takibi bu ücretin karşılığını alacağınızdan şüpheniz olmasın.

Sadece tıkla ve izle ♥️

VIP Üyelik ödeme yöntemleri nelerdir?

  • Bitcoin: TRC20 ağı kullanarak, USDT hesabımıza buradan TTa8v9cJHUDQSeAA3ZVRL2kr1zdif7bMNm
  • Patrion: İnternet üzerinde dükkan açıp, satış yapılan bir başka platformdur. Burada da bir dükkan oluşturduk, kartla ödeme alabilmek için. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üye girişi yaptıktan sonra linkimizi görebilirsiniz.
  • IBAN: Canlı Destekten IBAN bilgilerini almak için yazabilirsiniz.
  • PAPARA: Eğer PAPARA hesabınız var ise, 1 7 1 1 1 1 7 1 1 7 hesabımıza direk ödeme yapabilirsiniz.

VIP üyelik neden pahalı?

VIP üyelik gerçekten bu işi yapanlara baktığınızda ki neredeyse hiç yok, gayet ucuz.. İzlediğiniz OnlyFans videoların yada benzer sitelerde tanesine 30usd ile 200usd arası veriyorlar ve siz bunları sadece tek sabit bir fiyata izleyebiliyorsunuz. Videoların hepsini kendimize ait mecralarda tutuyoruz yani sağdan soldan alınma, terleme toplama, başka sitelere yönlendirme asla mevcut değil. Bunların karşılığında da gerekli serverların vs giderleri mevcut. ( Hiç düşündün mü neden bu kadar hızlı ve takılmadan izliyorsun ) Verilen emek saatlerce, ve sizlere daha kaliteli içerik sağlayabilmek için bir çok işlemden geçiyorum. Ayrıca sitede herhangi bir yere tıkladığınızda reklam sayfalarına yönlendirmiyor ve yönlendirmeyecek, ne reklamlarını nede başka sinirinizi bozacak görsel yok. Bunun sonucunda sizde rahat rahat ve güvende izleyebilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra gerekli ücreti ve detayları ana sayfa üzerinde görebilirsiniz.

VIP üyelik avantajları nedir, ne oluyor alınca?

Sayısız çeşitlilik ve kaliteli videolara anlık girişiniz ile beraber, sürekli günlük, haftalık ve aylık yeni heyecanlı videolarımız ile başbaşa kalacaksınız. İlerleyen zamanlarda ise çılgın avantajlarımızda mevcut olacaktır, şimdiden bilgilendirmek isterim.

UYARILAR!

  • Bu siteye üye olmadan sakın para ödemeyin. Örnek, patreondan para ödedin, kim olduğu belli değil, ne olduğun belli değil ve hatta sitede üyeliği yok yani nasıl izleyeceksin.
  • Bu sitedeki tüm videoları donma, kasma, takılma olmazsın çatır çatır çalışır, el emeğim, göz nurum.
  • Video açılmıyor? VPN ni değiştir, yada bağlandığın ülkeyi sonrasında tekrar dene. Beceremedin mi iletişime geç, sana öneride VPN hakkında yardımcı olalım, unutma her şey senin için.

İletişim

Saygı sevgi çerçevesinde takılalım, birbirimizi üzmeyelim. Sizin için tüm iletişim kanallarımız açık ama gerçekten ihtiyacınız, sorunuz, sıkıntınız, üyelik işlemleri vb konularda hızlıca dönüş yapacağımızın garantisini veriyorum.

Herhangi bir sorun, sıkıntı, olumlu veya olumsuz yorumunuz olur ise şimdilik xloveu2024@gmail.com adresine mail atabilir yada Canlı Destekten iletişime geçebilirsiniz.

Herkese iyi seyirler dilerim, saygılarımla. Sağlıcakla ve diri kalın!

This is a Trial Version of Ultimate Membership Pro plugin. Please add your purchase code into Licence section to enable the Full Ultimate Membership Pro Version.
This is a Trial Version of Ultimate Membership Pro plugin. Please add your purchase code into Licence section to enable the Full Ultimate Membership Pro Version.